badjes en tandjes

badjesentandjes

Een badje is de ideale gelegenheid om die 2 witte tandjes te showen!

Aan de reacties te zien is iedereen hier in zomerstemming… Het aantal bezoekers blijft echter gelijk dus jullie zijn nog niet op ons uitgekeken. Dan bloggen we nog wat verder hé!

Heb ik al gezegd dat ik een hekel heb aan de deurbel? Om wat specifieker te zijn: de deurbel ’s morgens! Meestal zorg ik dat ik relatief vroeg mijn tenue aanheb, just in case. Vandaag was echter zo’n ‘pechdag’.
Ik mocht uitslapen van de kinderen (tot 8.55!) en stond bijgevolg om 9.05 nog in badjas aan mijn voordeur. Want ahja, er belde iemand aan en ik ben te curieus om niet te openen. Als je echter net als ik aan een drukke straat woont, dan kan het ook nog gebeuren dat er enkele zwaaiende mensen voorbij fietsen, of enkele chauffeurs enthousiast claxoneren. Het zal nogal een zicht geweest zijn, de combinatie van mijn grasgroene badjas en het schaamrood op mijn wangen.

Hetzelfde met onverwachte bezoekjes eigenlijk. We hadden het er gisteren nog over, Gianni en ik. Onverwachte bezoekjes gebeuren praktisch nooit als het hier net opgeruimd is…
Hierbij een publiek excuus! Het ligt er hier soms wat rommelig bij, maar dat is heus niet altijd zo!  🙄 Die strijk eindigt heus wel in een kast! Net zoals de boodschappen ook hun eindbestemming vinden. Onze vaatwas wordt dagelijks 2 maal gevuld en die wasmachine gebruiken we ook nog hoor! De poetsvrouw komt volgende week ook terug, dus dan kunnen jullie ook weer van de vloer gaan eten! Als dat geen service is!
Nuja, die bezoekjes zijn wel altijd leuk, dus laat vooral niet van aan te bellen. (maar gezien de vorige alinea, liefst niet te vroeg ’s morgens  😉 )

2 Responses

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: