Autozoektocht

Last modified date

Terwijl we vorige jaren een nieuwe hobby gevonden hadden: “autozoektochten”, zijn we nu noodgedwongen bezig met de andere betekenis van het woord: “de zoektocht naar een auto”. Aangezien een tweeling blijkbaar veel bagageruimte nodig heeft, grote auto’s duur zijn en we beiden niet zo denderend veel waarde hechten aan de auto als een pronkstuk is de keuze gevallen op een kleine bestelwagen. We geven beiden nogal de voorkeur aan een VW Caddy. Dan rest de vraag: “welke uitvoering?!” Entry, People, Life, Sunshine, Edition, Style, Maxi, Bluemotion, … De ruime keuze maakt het er niet makkelijker op. Enkele voor ons verplicht opties: schuifdeuren voor passagiers langs beide zijden, parkeersensoren, getinte ruiten, elektrische ramen en airco. De rest is bijzaak, al mag het ook geen lelijk gedrocht zijn waarvan iedereen met afschuw staat op te kijken.

img_5250Eerst, vooral omwille van de grote bagageruimte, ging onze keuze vooral uit naar de maxi, tot vandaag. We dachten verleden week al een maxi gezien te hebben (wat dus blijkbaar niet zo was) die ons voorbijreed op een rotonde en die was echt prachtig: donkere kleur en bijna volledig verduisterde ruiten achteraan. Vandaag hebben we er terug één gezien en… ja… lengte is ook niet alles hé. Veel te lang dus, ’t is echt geen zicht.
De vrouw op de fiets kennen we niet 😆 maar ze gaat blijkbaar wel akkoord en toont dat op ludieke wijze. Neen, de maxi stemt ons niet meer gunstig.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: