al wie da nie springt…

Last modified date

Vandaag was mijn eerste volleybalmatch van het seizoen.
Geen competitiegedoe meer voor mij, maar lekker recreatief spelen. Weg met de trainingen en verloren zaterdagen!
We spelen elke week één match en zitten soms minstens even lang op café achteraf.
We wonnen (al bij al toch nog redelijk vlot) met 3-1 maar dat zal wel niet door mijn bijdrage zijn vrees ik.
Ik heb geen conditie, geen spelritme, geen sprongkracht en geen snelheid momenteel.
En hoewel recreatief volley toch grotendeels draait rond het ‘leute maken’ wringt dat bij mij!
Ik ben een competitiebeest in hart en nieren, kan niet tegen mijn verlies en blink graag uit op het veld.
Niets van dat allemaal vandaag dus…
Nu zoek ik iets dat mijn fysiek ten goede kan komen, maar uiteindelijk weet ik al dat dit er toch niet van zal komen.
Ik heb geen plaats voor hometrainers en dergelijke toestellen.
Ik heb geen tijd voor regelmatige dingen zoals start 2 run.
Ik heb twee kinderen die niet alleen thuis kunnen blijven.
Ik heb een vent die 6 keer per maand de late shift heeft.
Ik werk fulltime en heb veel vergaderingen/besprekingen na schooltijd.

Had ik hier nu maar 2 maand geleden over zitten tobben… Toeme toch!

De dochter heeft helaas geen keuze en zal volleyballen. Vindt ze het niets ga ik haar natuurlijk niet dwingen, maar zij gaat dat wel tof vinden! Ze is nu al helemaal in de ban van het leren springen en speelt liefst van al met een bal.
In mijn ogen is zij al behoorlijk balvaardig voor haar leeftijd! Dat ze graag in de kijker staat is ook al een feit… Broer mag niet meegenieten van de aandacht die we haar geven… Die donderse genen toch hé…
Binnenkort zijn mijn zorgen dus verleden tijd en mag ik als supporter gaan roepen voor de dochter!
Hoera! Nu nog iets vinden om die 4 jaar te overbruggen zonder pijnlijke knieën, schaafwonden, reflex spray en een rug die haast gevoelloos is…

1 Response

  1. Je had nochtans iets in huis: je Wii. Ik zweer er nog altijd bij. Voor mij was dit de ommekeer naar slechte conditie en dito me in mijn vel voelen naar iets betere conditie en 100 keer meer goesting in vanalles!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: