afscheid van een vriend

Last modified date

IMG_5675Eind vorige week was het dan zo ver… Het zat er aan te komen, het was onoverkomelijk, maar zo vlug hadden we  het niet verwacht… Eén telefoontje donderdagnamiddag en we wisten hoe laat het was. We hebben het voor de duidelijkheid niet over een vriend van vlees en bloed, maar een trouwe grijze kameraad van staal en olie.

ONZE CLIO 😥

Terwijl de nieuwe kameraad (een VW caddy life style) al voor de deur staat te pronken, is het verwerkingsproces begonnen. Toegegeven, de nieuwe wagen biedt véééééééél meer luxe en ruimte, maar toch… onze kleine grijze muis heeft toch een plekje in ons hart verdiend. Volgestouwd naar Kroatië, puffend naar het zuiden van Frankrijk, vele korte ritjes naar school en winkels,… en toch: een tweeling kan hij niet overwinnen!

We hopen dat hij toch nog een nieuw baasje krijgt, die er evenveel plezier aan beleeft als wij!

Ondertussen is de nieuwe wagen al uitgebreid getest en goedgekeurd! Het gevoel aan ruimte is onmogelijk te omschrijven, het rijgemak is super en al die snufjes maken het geheel nog wat interessanter! Wie wil nu geen verwarmd gat in de winter, of een verfrissende windje in de zomer? Lichten en ruitenwissers, allemaal dingen die onze voiture zelf regelt! Geen gerotzooi meer met cd’s, de mp3speler aansluiten en volle gas vooruit! Schuifdeuren, voor ons gemak, en ter bescherming van de andere chauffeurs. Want als ons kroost het temperament van de mama erft (die occasioneel wat te geweldig en impulsief kan zijn) , dan zijn die schuifdeuren echt geen overbodige luxe.  Kortom, voorlopig geen klagen van onze kant.

of toch… misschien één tegenslagje (dat alleen weer ons kon overkomen)
ONZE GARAGE IS TE LAAG! zucht 🙂
De antieke poort die er nu inhangt komt vééél te laag, en onze wagen véél te hoog… gezellig! en wij maar beloven aan de memes en pepes dat we onze auto ZEKER zouden binnenzetten…
En  azo wordt Gianni zijn lijstje weer wat langer hé!
Het ziet er ondertussen zo uit:
– de tuin onkruid vrij maken en schors rondstrooien (maar daar is hij vandaag aan begonnen en tgaat goe vooruit)
– het dak lekvrij maken ter hoogte van de kinderkamer
– een nieuw plafond steken in de kinderkamer
– de muren schilderen van de kinderkamer
– de garage aanpassen aan de nieuwe kameraad
-…

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: