aaaargh!

Last modified date

fry-aaargh

Gisteren, van 04u30 tot 21u waren Jasper en Lieze engeltjes. Na Lieze’s avontuurtje van vorige nacht waren we zotcontent dat ze beiden zo lief aan het slapen waren dat we ze bijna niet meer durfden te wekken.

Echte engeltjes! Ja! Stipt wakker om te drinken, boertje laten en terug maffen. De laatste voeding van Jasper om 21u liep vlotjes maar hij kon de slaap niet onmiddellijk vatten. Heb er 2u mee rondgelopen in mijn armen, geprobeerd terug te slapen te leggen, buikmassage gegeven, voetmassage betracht, … Bijna alles wat een baby stil kan krijgen gepoogd. Na 2u is hij dan uiteindelijk spontaan zijn ogen beginnen dicht doen.

Heb nog net het einde van House M.D. kunnen meepikken tot Lieze wakker schoot. Ze besloot na gisteren nog een tweede concert in te lassen en is tot op het moment van dit schrijven typen nog steeds (samen met haar broer) aan het krijsen als een mager speenvarken. Heb er zonet ook een half uurtje mee rondgelopen. Mevrouw stelt zich wel niet tevreden met gewoon stappen, neen. Ik moet diep door mijn knieën gaan zodat ze de woonkamer zowel van in de hoogte als van in de laagte kan bekijken. Kluchtig om te zien eigenlijk 😀 en voor de conditie kan het in ieder geval niet slecht zijn. Rond middernacht is Jasper dan ook terug wakker geworden en konden ze het concert verder zetten met een prachtig duet.

Het is nu 00u30 en ik heb de remedie gevonden! Terwijl Jasper en Lieze als 2 ADHD’ers hun hoofd met grote ogen en open keel rondslingeren heb ik mijn koptelefoon opgezet en luister naar mijn youtube playlist. Suggesties voor extra liedjes zijn steeds welkom want mijn lijst nadert zijn laatste liedje… ;'(

Voor zij die het eens willen meemaken: koptelefoon opzetten en onderstaand filmpje 180x bekijken 😀

Lieze is boos!

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

5 Responses

 1. Tjonge jonge en ik word soms al zot als Tristan hier een huilconcertje geeft… Wat moet dat dan niet zijn met twee ?!
  Ik mag niet klagen over de voorbije nacht! Om 22u30 is ie wakker geworden om te drinken en om 23u30 in slaap gevallen tot 3u30. Na het drinken om 4u30 terug in slaap gevallen tot 7u30. Ik ben een heel ander mens! Wat zal dat niet geven als we es een volledige nacht terug gaan kunnen doorslapen?! De gaviscon begint z’n werk te doen geloof ik… Ik hoop dat jullie binnenkort dezelfde zalige stilte mogen ervaren 😉

 2. Ik heb daarentegen zalig kunnen slapen van 22.00 tot 2.00 🙂 dankzij mijn lieve kep die de wacht gehouden heeft bij de bleiterkes.
  Na hun nachtvoeding hebben ze trouwens weer flink geslapen zodat we toch redelijk wat uren slaap gehad hebben.
  We kunnen eigenlijk echt niet klagen als je het totaalpakket bekijkt. Ze wenen maar 3 uur per etmaal. Jammergenoeg op een héééééééél ambetant moment!!!!
  Nu zijn we het weeral vergeten en kunnen we enkel onze handjes samen houden dat het zo’n bravekes zijn overdag 😉

 3. Ik heb ier net een nieuwe troostmanier gevonden: de truc met de zitbal!
  5 minuutjes op en neer wippen op die zitbal met Tristan in m’n armen en hij slaapt als een roosje 😉

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: