80 jaar!

Last modified date

Officieel is het nog enkele dagen, maar als je al die leeftijd kan bereiken dan komt het niet op die dag of 2.
Mijn oma wordt er 80 dit jaar! Een mooi rond getalleke, en een nieuwe voordeur er bovenop!
Vandaag was het dus feest ter ere van haar, met haar familie.
Mij hoor je niet klagen, want ze was zo verrukt over onze doop dat het dezelfde menu (en locatie) is geworden. Deze keer kon ik er dus stressloos van genieten (dacht ik).
Ik zou een blogje kunnen schrijven over Jasper die het ons weer moeilijk maakte, na een weekje voorbeeldig gedrag. Ik denk dat die jongen mensenschuw is…
Maar het is een feestelijke dag vandaag, en dan gaan we niet klagen en zagen over huilende mannekes.

Oma kreeg van ons een ‘kater’ (kader voor de Nederlands sprekende mensen 😉 ) om uit te hangen in haar living. Hij bevat maar liefst 21 foto’s! Daar zullen er nog zeker enkele van vandaag bij komen te zitten.

Zoals eerder vermeld was het eten weer subliem! Er werd ook een mooie speech gegeven door Lies, die ik hoop te mogen ontvangen via email? Dan kan ik die hier publiceren en leren jullie mijn omaatje wat beter kennen!

Mijn omaatje en ik komen namelijk goed overeen emo:fatty-look_down . Ze zorgde al voor ons toen we kleine kinderkes waren, kookt regelmatig lekkere dingen, en ik ben haar vaste taxi als ze ergens heen moet. Al is dat laatste wat moeilijker sinds de kindjes er zijn.

Het is een cliché, maar foto’s geven toch wel een duidelijker sfeerbeeld:

5 Responses

 1. Leuke foto’s hoor! En op die tweede foto van al de kindjes met de oma zie je echt wel goed wie broer en zus zijn hé! Niet alleen lijken Jasper en Lieze goed op elkaar, maar ook van Noortje en Isaak zie je echt wel goed dat het broer en zus zijn hé! Super! En allemaal zo’n stralende oogjes! 😆 Jij straalt trouwens ook Tine! Ik vind trouwens helemaal niet dat er 8 kg van moet zu!

  • Haha 🙂
   De juiste outfit kan véél doen hoor dames!
   Geloof me, van enig ‘model’ is hier nog geen sprake! Ik heb nog steeds het ‘rode-m&m-model’ emo:giechelen
   Maar we werken er dus aan 😉

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: