80 is prachtig ;)

Last modified date

Na mijn oma, die begin dit jaar de kaap van de 80 bereikte, is het nu de beurt aan mijn meme! Een nieuwe voordeur en dus een feestje! Hiep hiep hoera voor mémé Gerarda!
Het traditionele familiefeest van begin januari, werd vervroegd naar vandaag: we mochten ons buikje gaan rond eten in de Zeeparel te Ieper. Jummie!
Ik kende het niet, maar heb er wel lekker gegeten. Ik mag er zelfs opnieuw naartoe in 2011.

Anyhow, het weekend is dus weeral voorbij en de volgende schoolweek staat weer aan de deur. Deze morgen had ik dienst, (want wij werken hier vaneigens met ochtendshifts en al) en ik kan besluiten dat ik het eerste levensjaar stukken gemakkelijker vond dan nu! Kleine energievretertjes, dat zijn het!
Ze zijn flink, spelen graag, maar hebben zoooooo graag exclusieve aandacht. Dat lukt jammergenoeg niet, tweeling zijnde… Ze kunnen nu al hun speelgoedbakken zelf uit de kast halen en openen. Hun lievelingsspelletje is logischerwijs dan ook: hoe bedek ik het vlugst de ganse livingvloer…
We moeten erdoor, en het is ook wel puur genieten om ze te zien spelen hoor! Onze twee sloebers! emo:wub

De ene ontdekt zijn muzikale talenten…

…terwijl de ander lustig verder leert puzzelen!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: