6 maand Bram

Dag lieve keppebol!

Vandaag ben je al 6 maand jong. Wat vloog de tijd…
Ik bladerde eens door ons archief om te kijken wat jouw grote broer en zus al deden op die leeftijd.
Je volgt praktisch hetzelfde motorische parcours, en zelfs ik moet al goed kijken om te zien of jij het nu bent of jouw grote broer. Jullie lijken plots zo op elkaar!

Je kreeg  tot en met vandaag enkel mamamelkje te drinken en dat beviel ons goed, héél goed zelfs.
De laatste 2 weken ging het echter van kwaad naar erger. Ik wilde niet stoppen en jij wou al helemaal niet stoppen, maar het fulltime werken (en de bijhorende rush) deed de melk drastisch minderen.
Water, borstvoedingsthee, het mocht allemaal niet baten…
Toen je deze nacht (1uur) weer krijsend van de honger wakker werd, gaf ik je wat prefab melk in een flesje. Je sloeberde het binnen en sliep verder tot 9uur.
Deze morgen was je echter alert genoeg om het verschil te zien (en te proeven).
Melk uit een flesje terwijl je op mama’s schoot zat? NO WAY!!!
Je gaat het toch moeten doen hoor kleine vent, maar ik neem het je niet kwalijk dat je ondertussen nog wat troost (en melk) zoekt dicht bij mij.

We hebben jouw parkje al een stuk lager gezet, ik vulde jouw kleerkast al met je wintergarderobe, je zit al gezellig mee aan tafel in de eetstoel van je broer/zus en nu twijfelen we zelfs om de kinderwagen om te bouwen naar buggymodus. Weg met de draagmand… Maar ben ik daar al klaar voor? Dan ben je precies helemaal geen kleine baby meer…
Je leest het goed kleine broer. Jij bent er klaar voor! Een nieuwe wereld gaat voor je open nu je bijna kan zitten.
Je bent nog steeds een kleine contente en heel nieuwsgierige vent!
Nu nog je mama over de streep trekken… Ik ben precies een softie sinds jij er bent. Bij Jasper en Lieze wist ik dat er wel nog een kleine baby zou volgen, maar jij bent mijn laatste baby. Bij alle nieuwe dingen die je kan, nemen we samen afscheid van de dingen waar je te ‘groot’ voor bent geworden. Alles verdwijnt voorgoed in dozen, of krijgt een nieuwe eigenaar.
Het zijn stuk voor stuk herinneringen die ik los moet laten.
Trek het je niet aan keppebol,  groei en bloei maar verder klein Brammeke!
We zijn zo trots op je en zien je zoooooooo graag!

X

IMG_6977

 

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: