33 weken

7,59 maanden
33 weken
231 dagen
5544 uren
332640,01 minuten
19958400,55  seconden
zooooooooooooooo lang ben ik al zwanger!

Dat is al een mooi palmares!
Gisteren moest ik echt bekomen van de nasleep van hun verkleedfeestje. Een kersenpitkussentje helpt jammergenoeg ook maar tot op een bepaald level…
Deze morgen voelde het al wat rustiger aan, maar de monitor toonde toch serieuze pieken. En ja, ik voel ze! De gyn had echter hetzelfde nieuws als vorige week, geen verandering van de situatie.
Het zijn tegenstrijdige dagen. Voor de kleintjes is het oooh zo goed dat ze nog even blijven zitten, maar voor de mama zijn de bijhorende pijntjes niet altijd even dragelijk. Maar elke dag dat ze lekker warm bij mij blijven, is een dagje minder in de couveuse, en daar doen we het voor!

Gelukkig had ik vandaag een paar verzetjes!

Deze morgen had ik de eer om kleine Tristan te mogen bewonderen die hier met zijn mama Kirby vertoeft op de materniteit. Slik, wij krijgen er 2, denk je dan bij het verlaten van de kamer.

De grootste verrassing kwam echter deze namiddag langs… tromgeroffel…..
Zoals enkelen onder jullie wel weten, leg ik graag contacten via internet.  Zo leerden Gianni en ik elkaar zo’n 7-8 jaar geleden ook al kennen. We spraken 2 jaar later af, en ‘WIJ’ werden een feit.
Wel… via een forum leerde ik Lien kennen en opnieuw duurde het zo’n 2 jaar voor de echte ontmoeting plaats vond. Vandaag dus  😛 (heeeeeeeelemaal onverwachts)
Awel, het is zeker voor herhaling vatbaar! Ik denk niet dat we één minuut van stilte gekend hebben… Allé, behalve bij de gedachte aan naalden die achterblijven op plaatsen waar naalden niet horen na een bevalling…   🙄
Mensen die nu bedenkelijk fronsen: geloof me, je wil het niet weten…Ik wou het eigenlijk zelf niet weten  😀

Ook mijn moeder was weer van de partij, en ze bracht wat homemade food mee. Lekkere karbonaden met worteltjes. Jummie!
Na de brownies, al de 2de lekkernij vandaag! Ik word verwend… en de weegschaal zal het geweten hebben!

NOG 7 DAGEN

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: