24 april

Last modified date

Middagmaal:
2 meergranen boterhammen met mager beleg. Het lekkerste meergranenbrood in de streek trouwens! Wij eten geen ander brood meer.
+ bordje gezond (sla, radijs, aardbei, lente-ui, balsamico)

IMG_9596

Avondmaal:
Slaatje geitenkaas
Ingrediënten: geitenkaas (warm), appel(warm), pijnboompitten, spek (echt niet veel), 3 soorten sla, bieslook, zongedroogde tomaatjes, komkommer en wat framboosjes.
De geitenkaas werd gepresenteerd in een rond torentje. Onderaan wat geroosterd brood, warme appel erop, geitenkaas erop en wat spek er rond.
H E E R L I J K !!

We deden enkele terrasjes en ik raakte 2 maal geen enkel borrelhapje aan. Bij de laatste aperitief at ik wel enkele nootjes. (dat mocht van mezelf na een deugddoende wandeling)
We kregen ook een kwarteleitje voorgeschoteld op een zoute chip. Ik proefde, ondervond tot mijn ongenoegen dat het eitje koud was en slikte het met veel (light) cola door.
Brr 🙂

Gianni at een croque boumboum en bravo  emo:happy0065  bravo, hij at AL zijn groentjes op!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: