18 weken ver!

Last modified date

echo_18wks18 weken ver al weer!
Wat gaat de tijd toch vlug…

Woensdag werden we om 20u15 verwacht bij Degryse, en dat is LAAT! héél laat!!!
Vooral als je een hele dag alleen thuis zit…
Dan maar de beneden helemaal opgeruimd en gestofzuigd (wat aardig veel werk was na de verhuizingen van het vorig weekend)
Want zoals Gianni al zei: logeerkamer werd leeggehaald (tot het plafond toe), oorspronkelijke (veel te kleine) kinderkamer werd logeerkamer en beneden werd er ook het één en ander van plaats verzet.
Veel stof, veel vuiligheid en veel opruimwerk.

Maar alles was goed!
Het leukste beeld was toen we alle 4 de voetjes tegelijkertijd zagen trappelen (jammergenoeg steeds op mijn blaas maar kom)
Verder hebben we van onze kindjes niet veel meer gezien dan de billen en de navelstrengen 🙂
Want wat de vorige keer relatief zeker was, kon hij onmogelijk bevestigen die avond. We weten dus niet wat er in mijn buik groeit 🙄

Leuk om te weten NA al dat shoppen in de soldenperiode….
De navelstrengen blijven hardnekkig liggen tussen de beentjes en gunden ons geen ogenblikje om te spieken. Voorlopig is het dus weer een verrassing   😉
P3020072Volgende echo is in Brugge bij dokter L. . Een onbekende voor ons, en waarom we daarheen moeten is nog steeds niet helemaal duidelijk. Het is een feit dat de 20weken echo meestal een uitgebreide echo is om alles te controleren (hartje, hersenen, moederkoek, navelstreng, vruchtwater,…) en misschien ziet Degryse dat niet zitten met onze 2 wikkelkonten.
Of misschien (en daar hoop ik vooral op  😆 ) kunnen ze daar 3D beelden maken. Na wat opzoekwerk merk je wel dat deze dokter gespecialiseerd is in tweelingen, dus dat geeft alvast een goed gevoel. Jammer dat Gianni er niet bij kan zijn, hij kan niet vrij krijgen op zijn werk.

Volgende echo is dus: 6 augustus in Brugge en 26 augustus in Ieper (lekker véél 😎 )

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: