18 mei
middagmaal
Slaatje met restje kipfilet van gisteren en verder:
Sla, geraspte wortelen, geraspte selder, pijnboompitten, lente-ui, tomaat, 4 blokjes feta en mijn favoriete mosterd-honingvinaigrette
Tussendoortje
een zakje Special K MiniBreaks van 98kcal
Avondmaal
Vegetarische spaghetti
Ik had nogal wat groentes zonder doel in de frigo, dus maakte ik spaghettisaus zonder gehakt.
Ik serveerde er wel vegetarische groenteballetjes bij.
Wat draaide ik in de saus? Ik plaatste dit trouwens bewust niet VOOR het eten of Gianni ging er zijn neus voor ophalen, terwijl hij er nu smakelijk van at 8)
1 prei
4 wortelen
7 mini-ajuinen
restje geraspte wortelen en selder van deze middag
200g kastanjechampignons
2 teentjes look
een rode en een groene paprika
één blik tomaten in stukjes
één brikje geconcentreerde tomaten (van Heinz)
marjolein, oregano, peper, zout, worcestersaus, sambal, harissa
Het was een prachtig kleurenpalet…
Het was lang geleden dat er spaghetti op mijn menu stond. Vroeger nam ik véééél pasta en nauwelijks saus. Deze keer dus nauwelijks pasta en bergen saus.
en en en en en
GEEEEEEEEEEEEEEN kaas! Wat een prestatie van mezelf… ik kan namelijk bergen kaas eten bij spaghetti! emo:fatty-look_down
Hup weegschaal HUP
2 Responses
Geef een reactie
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Je vergat ‘ontbijt’.
En de saus was lekker, waarom zou ik mijn neus ophalen bij het lezen van de ingrediënten?
Mijn trouwe fans weten dat dit een dagelijks ritueel is 🙂
3 kleine boterhammekes met melichoco en kofffffffffffie