1 september

Last modified date

OOOh wat smelt ik als ik die verse peutertjes zie rondhuppelen in school!
De één heeft Liezes ogen, de ander Jaspers neusje, …
Enkel de haardos kan ik nog niet vergelijken! 🙄
Ik zie de onze al meelopen in de meute!
Helaas zit het niet in mij om kleuterjuf te zijn. Ik heb een hekel aan ‘juuuuuuuuuuuuuuuffffffrouuuuuw’ op een zagetoontje. Ik ga al genoeg ‘mamaaaaaaaaaa’ mogen aanhoren.

Vandaag verliep, zoals gehoopt, héél vlot voor deze juf.
Er waren traantjes bij een nieuw vriendje, maar toen hij zijn moeder deze middag om de hals vloog met de boodschap: ‘het was héééééééééél leuk’ voelde ik al een eerste vlaag van voldoening over me waaien.
Het was ook hééééééééél leuk!
Ware het niet dat Jasper en Lieze lonkten vanuit hun (overdreven) grote kader, dan gingen ze mijn gedachten niet gepasseerd zijn vrees ik. (tijdens de speeltijd natuurlijk wel, want waar het hart van vol is…)
Het eerste leerjaar is nu eenmaal hectisch, druk, boeiend, en één en al spontaniteit. Geen plaats om je zorgen te maken, te piekeren of bezig te zijn met buitenschoolse zaken.

Voor ik de stempel ‘slechte moeder’ krijg, wil ik toch vlug typen dat ik half lopend naar mijn wagen ging, om ze zo snel mogelijk bij de kindjes te kunnen zijn hoor! (om ze al meteen weer te verlaten om training te kunnen geven)

Bij de onthaalmoeder waren ze blijkbaar weer overdreven schattig, lief, braaf, flink, snugger,… Iemand nood aan superlatieven? Ze eten goed en veel, slapen een uurtje (van 9.30-10.30) en genieten enorm van elkaars aanwezigheid.
Ook bij oma hebben ze flink geslapen, maakten ze een wandeling, aten ze veel fruit en speelden ze flink.

We zijn vertrokken!


En dag 2 belooft al helser te worden dan dag 1 want dan vallen papa’s helpende handjes weg ’s morgens omdat die naar Sint-Niklaas moet.
Toeme toch

3 Responses

  • Ik ben in mijn blogtitelpikweek
   Gisteren die van Lieve
   Vandaag die van jou en de rest van blogland met kroost

   En ja, dat shirt is prachtig 🙂
   (hij droeg er de groene trui op van dat traingspakje)

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: